Taha Özer Kimdir?

Taha Özer, 1990 Yılı Eylül ayında İstanbul Amerikan Hastanesinde dünyaya gelmiştir. Aslen Erzurumludur. Bir kız kardeşi vardır. Babası İbrahim Şenkal Özer “Deriden” adlı ayakkabı firmasının sahibidir. Babası İbrahim Şenkal Özer sahibi olduğu Deriden’i kardeşi Gürkal Celal Özer’e 14 Nisan 2016’da devretti. Taha ÖzerŞişli Terakki ilkokulundan mezun oldu. Ortaokul ve lise eğitiminden sonra Yeditepe Üniversitesi’nde İngilizce İşletme Bölümünden 2011 yılında mezun oldu. Ardından Amerika’nın New York ve Boston şehirlerinde yabancı dil eğitimi aldı.

Özer, 2012 yılında askerlik görevini Denizci Piyade olarak Bodrum’da yaptı.

Taha Özer İnstagram hesabından paylaştığı resimler ile dikkatleri üzerine çekmiş ve bir anda Türkiye’nin Dan Bilzerian’ı olarak tanınmıştır.

Bir dönem single çıkartmış ve o şarkıda usta ses Sezen Aksu ile çalıştığını belirtmiştir.

Ancak şirketlerinin yanı sıra yapmış olduğu eğlence organizasyonları ve dj’lik ile magazin dünyasında ve eğlence dünyasında ciddi paralar kazanmaktadır.

Sosyal medya fenomeni olarak özellikle kızların sıkı takibindedir. En son 2017 yılında bir köylü kızı ile evleneceğim ve daha huzurlu olacağım diyerek açıklama yaparak gündeme gelmiştir.

Taha Özer’in Kişisel Bilgileri

Boy: 1.90

Doğum Tarihi: 1990

Okul/Meslek:Yeditepe Üniversitesi İşletme

instagram

Diğer Celebrity & Influencerlara buradan ulaşabilirsiniz.