Buse Narcı Kimdir?

Buse Narcı, 8 Temmuz 1993 yılında Muğla Fethiye’de dünyaya geldi. İlköğretim ve Ortaokulu memleketi Fethiye’de okumuş ardından eğitimini Maltepe Üniversitesi Sahne Sanatları ve Oyunculuk bölümü’nde sürdürmüştür. Buse Narcı baba tarafından aslen Muğla Fethiye’lidir ve Fethiye doğumludur. Annesi uzun yıllar sınıf öğretmeni olarak çalışmış ve emekli olmuştur. Buse 6 yaşında iken ise asker olan babası Özcan Narcı’yı Gölcük depreminde yitirmiştir. Çocukluk yıllarından itibaren hep babasını hayal ederek büyümüş, babasının kendisinin kahramanı olduğunu belirtmiştir.

Narcı, Tevfik Hiçyılmaz‘dan tiyatro eğitimi alan Buse Narcı, Oda Tiyatrosu’nda oyunculuk yapmaktadır. Katıldığı yarışma programlarıyla adından söz ettirmiş, Kenan Işık’ın sunduğu Kim Milyoner Olmak İster bilgi yarışmasına katılıp ilk soruda elenmesiyle Türkiye gündemine oturmuştur.

İlk oyunculuk deneyimini Ammar 2: Cin İstilası filmi ile yaşayan Buse Narcı daha sonra 4N1K filminde rol almıştır. İlk dizi deneyimini ise Star Tv ekranlarında yayınlanmaya başlayan; kadrosunda Şafak Sezer, Mehmet Ali Erbil, Hasibe Eren, Nergis Kumbasar, Anıl İlter, Burcu Binici, Gülhan Tekin, Selen Görgüzel, Serkan Şengül isimlerin yer aldığı Türk Malı dizisinde Selin Kuzu karakterini canlandırmıştır.

Show Tv’de yayınlanan “Bugün Ne Giysem” yarışmasına katılıp burada Barbie olarak adlandırılınca foto modellik teklifleri alan Narcı, Özcan Deniz ile yaşadığı aşkla uzun süre magazin gündemini meşgul etmişti.

Buse Narcı’nın Kişisel Bilgileri

Burç: Yengeç
Doğum Tarihi: 8 Temmuz 1993
Boy: 1.70
Okul/Meslek: Oyuncu

instagram

Diğer Celebrity & Influencerlara buradan ulaşabilirsiniz.