Merve İpek Öztürk Kimdir?

Merve İpek Öztürk, 1980 yılında İstanbul’da doğmuştur. Bilgi Üniversitesi Halkla İlişkiler mezunudur. Uzun yıllar eğitimini aldığı ve onur belgesiyle mezun olduğu mesleği olan Halkla İlişkilerle uğraşmıştır.

Merve İpek Öztürk, Büyük bir ajansta Türkiye’nin en önemli ve köklü kuruluşlarından birinin Halkla İlişkiler ve Pazarlama aktiviteleri sorumlusu olarak çalıştı. Ardından bebek ürünleri üreten bir firmada İhracat Müdürü olarak yaklaşık 48 ülkeye ihracat yaptı. Hayatı boyunca en büyük hayali hep anne olmaktı. Küçücük bir kızken, bebekleriyle oynarken bile bu duyguyu içinde çok derinlerde taşırdı.

Kızı Melina’ya ulaşabilmek adına yıllarca savaştı, kariyer hayatına son verdi, birçok kayıptan ve başarısız denemeden sonra zorlukla anne olabildi. Bu yolda deneyimlediklerini benzer sorunlar yaşayan kadınlarla paylaşmak için kendi bloğunu ve Instagram’da @melinasmom hesabını kurdu. Bu kitabı da kendisi gibi nice zorluklar sonunda bebeğini kucağına almış annelere ve kendine bir umut ışığı arayan anne aday adaylarına karşı hissettiği sorumluluğu yerine getirmek için kaleme aldı. Çünkü kitap evlerinde çaresizce başarı öyküsü aradığı günler bir an olsun aklından çıkmadı.

MERVE İPEK ÖZTÜRK’ÜN KİŞİSEL BİLGİLERİ

Doğum Tarihi: 1980

Okul/Meslek: Bilgi Üniversitesi Halkla İlişkiler Bölümü

Sosyal Medya Kategorileri: Lifestyle, Hayvansever, Seyahat, Anne, Makyaj, Yemek, Festival

Instagram

Diğer Celebrity & Influencerlara buradan ulaşabilirsiniz.