Kadir Doğrubakar (Odun Herif) Kimdir?

Sosyal medyada Odun Herif kullanıcı adıyla tanınan Kadir Doğrubakar, 1986 yılında doğmuştur. Odun Herif, ikizler burcudur. Aslen Makedonya Üsküplüdür. Trakya Üniversitesi’nde 4 yıllık Fizik bölümü okurken okuldan atılmıştır. Kendini geçindirebilmek için bir fabrikada çalışmaya başlamıştır. Bu olayı hayatının dönüm noktası olarak görüyor ve şöyle devam ediyor:

“Kazakları katlayıp çuvallara yerleştirip taşıyorduk. Bildiğin hamallık yani. Maaş desen asgari ücret. Böyle devam etmez deyip uzun süredir uğraştığım internetten para kazanmanın yollarını aramaya başladım ve internet reklamcılığına giriştim. ‘yenisesler.net’ diye bir site açtım. Amatör şarkıcıları topluyordum. Öyle çok kazandırmıyordu ama çuval taşımaktan kolaydı. Bu arada tekrar üniversite sınavına girdim. Isparta’da iki yıllık bilgisayar programcılığını kazandım. Bir başarısızlık yaşayınca daha dibini göremem diyorsun; o cesaretle bitirdim orayı. Orası bittikten sonra DGS diye bir sınav var. 2 yıllık bitirenler o sınava girip 4 yıllığa geçiş yapabiliyor. Bir de orda şansımı deneyeyim dedim.”

Sınav beklediğinden iyi geçiyor ve artık istediği her yere girebiliyor. Boğaziçi Üniversitesi çocukluk hayali olmasına rağmen yapıyor yine yapacağını ve padişahın kızını almaktan daha keyifli bir şey varmış o da padişahın kızını verseler de almamak diyerek eve yakın diye Yıldız Teknik Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği’ni yazıyor ve halen orda okuyor…

KADİR DOĞRUBAKAR’IN KİŞİSEL BİLGİLERİ

Burç: İkizler

Doğum Tarihi: 1986

Okul/Meslek: Yıldız Teknik Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü

Sosyal Medya Kategorileri: Hayvansever, Seyahat, Komedi

Twitter

Diğer Celebrity & Influencerlara buradan ulaşabilirsiniz.