Duygu Köseoğlu Kimdir?

Youtuber ve yayıncı Duygu Köseoğlu 8 Şubat 1994 tarihinde dünyaya gelmiştir. Annesi ve babası henüz 7 yaşında iken boşanmıştır. Ardından yaşantısını annesi ile birlikte sürdürmüştür. Lise döneminde babaannesi vefat eden Duygu Köseoğlu’nun ismini de babaannesi vermiştir. Bir gün annesinin de kendisine bakmakta zorlandığını belirtmesi üzerine yaşantısını babası ile sürdürmek zorunda kalmıştır.

Günümüzde iyi vakit geçirmek ve eğlence dolu dakikalar geçirmek amacı ile korku oyunları, LoL, CS:GO, H1Z1 ve HOTS yayınları yapmaktadır. Kandilli Kız Anadolu Lisesi ve Yıldız Teknik Üniversitesi Çevre Mühendisliği Bölümü mezunu Duygu Köseoğlu İstanbul doğumludur. Bir dönem sevgilisinin sıkça Türkiye’nin destek oyuncularından olan HWA Ekibinden Şükrü Şentürk olduğu ile ilgili bilgiler birçok kaynakta belirtilse de ayrıldıkları açıklanmıştır.

Bilgisayar Oyunlarının küçüklüğünden beri kaçış noktası olduğunu söyleyen Duygu Köseoğlu, şimdi de bilgisayar oynayarak Youtube da ve Twitch platformlarında yayınlar yapmaktadır. Bir oyun fuarına katıldığında, insanların oyun oynayarak bunu milyonlara izlettiğini görünce, kendisi de bu işi yapmak istemiştir. 3 Sene Twitch platformunda canlı yayın yapmıştır. Duygu Köseoğlu daha sonra İnsanların canlı yayınlarını kaçırmasına üzüldüğü için bir de Youtube kanalı açmaya karar vermiştir.

Hayatı tam düzene girmişken en sevdiği arkadaşı Büşra bir trafik kazasında vefat etmiştir. Hayatında ki en değerli şeyleri birer birer kaybeden Duygu Köseoğlu güçlü durmayı başararak, büyük bir kitleyle zirveye ulaşmıştır.

DUYGU KÖSEOĞLU’NUN KİŞİSEL BİLGİLERİ

Burç: Kova

Boy: 1,70

Doğum Tarihi: 8 Şubat 1994

Okul/Meslek: Yıldız Teknik Üniversitesi Çevre Mühendisliği Bölümü

Sosyal Medya Kategorileri: Makyaj, Komedi, Oyun

Youtube

Diğer Celebrity & Influencerlara buradan ulaşabilirsiniz.