Alper Rende Kimdir?

Alper Rende Vine fenomenidir. Babasıyla beraber eğlenceli videolar çekip paylaşmaktadır.

Alper Rende, 1995 yılında İzmit’te doğmuştur. Aslen Mardin’lidir. İstanbul, Beykent Üniversitesi Mühendislik fakültesinde yazılım mühendisliği bölümünde okumaktadır.

Alper çektiği videolarını son dönemlerin en önemli uygulamalarından Vine’ye yükleyerek dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır. Ayrıca “Yeni Nesil” adlı rock grubunun da davulcusudur. Alper Rende, 2016 yılında Deniz Denizciler’in yönetmenliğini yaptığı ve senaryosunu yazdığı “Türk Lokumu” adlı sinema filminde Mustafa Topaloğlu, Oya Aydoğan, Metin Yıldız, Muhlis Asan ile birlikte oynadı.

Mediakraft çatısı altında olan “Oha diyorum!” ve “Yap Yap” adlı YouTube kanallarında sunuculuk yapmaktadır. Alper Rende’nin kendi YouTube kanalını 28 Mart 2018 tarihinde açmıştır, bu kanalda oldukça eğlenceli, kreatif ve özgün içerikler üretmektedir. Kişisel YouTube kanalını açtıktan kısa bir süre sonra 1 milyon aboneye ulaşmıştır.

Kaliteli ve aktif içerik üreterek kısa sürede YouTube’da başarıya kısa sürede ulaşan Alper, samimiyeti ile de kendini sevdirmeyi başarıyor. Ayrıca uzun bir süredir kız arkadaşı olan  Rendekız arkadaşı Betül Çakmak ile de YouTube kanalına videolar çekmiştir.

Alper Rende YouTube’un yanı sıra Instagram gibi diğer sosyal medya mecralarında da oldukça aktif.

ALPER RENDE’NİN KİŞİSEL BİLGİLERİ

Burç: Terazi

Boy: 1,74

Doğum Tarihi: 1995

Okul/Meslek: Beykent Üniversitesi Yazılım Mühendisliği Bölümü

Sosyal Medya Kategorileri: Hayvansever, Seyahat, Komedi, Yemek, Sohbet Etme

İnstagram Twitter Youtube

Diğer Celebrity & Influencerlara buradan ulaşabilirsiniz.