Kafalar Kimdir?

Kafalar esrarengiz yerlerde ilginç videolar çeker. Paranormal olay videoları çekerler ve o efsane “Kışkırtma” adı verdikleri videolar ile birbirlerini kışkırtırlar. Farklı ülkeleri gezerek, yaşamı ve maliyeti anlatırlar. Birbirlerine şakalar düzenleyerek izleyicilerini güldürürler.

ATAKAN ÖZYURT

Atakan Özyurt, 1993 yılında Ordu’da doğmuştur. Eğitimini Arel Üniversitesi Tıbbi Laboratuvar Bölümü’nde tamamlamıştır. Çektiği Vine’larla tanınan ve Fatih Yasin ile tanışan Atakan Özyurt daha sonra birlikte çektikleri vine ile fenomen olma yolunda ilk adımı atmışlardır. Daha sonra Bilal Hancı ile tanışarak sosyal medyada paylaştıkları videolar sonrasında Youtube’da Kafalar kanalını açarak çok sevilen fenomenler arasında yer almışlardır.

BİLAL HANCI

Bilal Hancı, 1989 yılında Trabzon’da doğmuştur. Eğitimini İstanbul Üniversitesi’nde tamamlamıştır. Çektiği Vine’larla tanınmaya başlayan Bilal Hancı; daha sonra Atakan Özyurt ve Fatih Yasin ile birlikte videolar çekmiştir. Kafalar kanalını açarak Türkiye’nin tanınan fenomenleri arasında yer almıştır.

FATİH YASİN

Fatih Yasin, 1993 yılında İstanbul’da doğmuştur. Eğitimini Arel Üniversitesi Uluslar Arası Lojistik Bölümü’nde tamamlamıştır. Çektiği Vine’larla tanınan Fatih Yasin üniversitede Atakan Özyurt’la tanışmış ve daha sonra birlikte çektikleri vine ile fenomen olma yolunda ilk adımı atmışlardır. Daha sonra Bilal Hancı ile tanışarak sosyal medyada paylaştıkları videolar sonrasında Youtube’da Kafalar kanalını açarak çok sevilen fenomenler arasında yer almışlardır.

instagram youtube

Diğer Celebrity & Influencerlara buradan ulaşabilirsiniz.