Hande Demir Acar Kimdir?

1984 yılında dünyaya gelen Hande Demir Acar, Işık Lisesi mezunu. Bilgi Üniversitesi Medya ve İletişim Sistemleri bölümünden mezun olan Acar’ın hayali bir gün ana haber bülteni sunmaktı. Ama hayat çok da planladığı gibi gitmedi. Henüz 22 yaşındayken üniversitedeyken aşık olduğu, İşadamı Erdinç Acar ile hayatını birleştirdi. Evliliğinin ilk yılında kucağına ilk çocuğunu aldı, ilk parasını iki yıl önce açtığı ikinci el butiği sayesinde kazandı. Aslan, Masal ve Mavi, adlı üç çocuk annesi Hande Acar‘ın Instagram’da 280 binin üzerinde takipçisi var.

Hande-Erdinç Acar,  ile 2006’da evlenmiş, 2010’da boşanmıştı.  2011’de ikinci kez nikah masasına oturmuşlardı. Acarlar Şirketler Topluluğu Yönetim Kurulu Üyesi Erdinç Acar’la, işadamı Teoman Demir’in kızı Hande Demir, Las Vegas’ta evlendi.

Hande Demir Acar’a eşi 2015 yılında  295 bin euro yani yaklaşık 1 milyon 200 bin TL olduğu Cadillac Escalade marka cip hediye etmişti. Erdinç Acar, eşine milyonluk araç almakla da kalmadı cipin plakasını ise Hande Acar’ın ismine uygun olarak ‘HND’ olarak yaptırmıştı.

Hande Demir Acar,’ın  annesi cemiyet hayatının tanınmış isimlerinden Revan Sadıkoğlu,  da Erdinç Acar’la evli olan kızına  2015 yılında  tekne hediye etmişti.

HANDE DEMİR ACAR’IN KİŞİSEL BİLGİLERİ

Doğum Tarihi: 1984

Okul/Meslek: Bilgi Üniversitesi Medya ve İletişim Sistemleri bölümü

Instagram

Diğer Celebrity & Influencerlara buradan ulaşabilirsiniz.