Demet Özdemir Kimdir?

Demet Özdemir, 26 Şubat 1992 tarihinde 3 çocuklu bir ailenin en küçük çocuğu olarak Kocaeli’de dünyaya gelmiştir. Annesi ve babası boşandığı için annesi ve ablasıyla İstanbul’a taşınmıştır. Özdemir, bir röportajda belirttiği üzere babasının ilişkisi sebebiyle “Yıllarca görüşmedik ama kısa süre önce barıştık. Fakat hiçbir zaman bizden nefret ettiğini ya da sevmediğini düşünmedim. Sadece çok inatçıdır.” demiştir.

Bengü’nün dans ekibinde yer alıp daha sonra Efes Kızları kadrosunda Dans etmeye başlamıştır. 2011-2013 seneleri arasında Studio Oyuncuları‘nda yürütülen eğitimlere katılarak iki yıl boyunca oyunculuk eğitimi almıştır.

Mustafa Sandal’ın “Ateş Et ve Unut” adlı klibinde de yer alan Demet Özdemir ilk TV tecrübesini ise 2013 senesinde Fox TV’de yayınlanan baş rollerini Esra Ronabar, Murat Han ve Ekin Koç ile paylaştığı Sana Bir Sır Vereceğim adlı dizide “Aylin” karakterini canlandırmıştır. Daha sonra Kurt Seyit ve Şura adlı dizide “Alya” karakterini, Tut Sözünü adlı Sinema filminde ise “Demet” karakterini canlandırmıştır.

Star TV’de yayınlanan, başrolleri Yusuf Çim ile birlikte paylaştığı Çilek Kokusu isimli dizide “Aslı” karakterini canlandırmıştır. Bengü’nün Hodri Meydan şarkısının klibinde oynamıştır.

2016 yılının Haziran ayından itibaren Fox TV de yayınlanmış olan No:309 adlı dizide “Lale” karakterini canlandırmıştır. 2017 yılında Burak Aksak’ın yazıp yönettiği Sen Kiminle Dans Ediyorsun filminde “Aysel” karakterini canlandırmıştır. 2018 Temmuz ayından itibaren Star Tv’de yayınlanan Erkenci Kuş adlı dizide “Sanem” karakteri ile başrolü üstlenmiştir. Erkenci Kuş dizisindeki performansı ile Ortadoğunun en prestijli ödül töreni Murex D’or Ödülleri‘nde En İyi Kadın Oyuncu ödülüne layık görülmüştür.

Sinema:

2015 Tut Sözünü “Demet” Başrol
2017 Sen Kiminle Dans Ediyorsun “Aysel” Başrol

Dizi:
2013 Sana Bir Sır Vereceğim “Aylin” Gündoğdu Başrol
2014 Kurt Seyit ve Şura “Alya Baronez” Yardımcı Karakter
2015 Çilek Kokusu “Aslı Koçer Mazharoğlu” Başrol
2016 No-309 “Lale Yenilmez Sarıhan” Başrol
2018 Erkenci Kuş “Sanem Aydın” Başrol

DEMET ÖZDEMİR’İN KİŞİSEL BİLGİLERİ

Burç: Balık

Boy: 1.70

Doğum Tarihi: 26 Şubat 1992

Instagram

Diğer Celebrity & Influencerlara buradan ulaşabilirsiniz.