Bahar Şahin Kimdir?

Bahar Şahin, 26 Mayıs 1997 tarihinde Ankara’da dünyaya gelmiştir. Yol Arkadaşım 2 adlı sinema filminde yer alan Bahar Şahin, 14 yaşındayken ebeveynlerinin ayrılma kararı almasının akabinde taşınarak İstanbul’da yaşamaya başladı.

Aslen Artvinli olan Bahar Şahin, eğitimine İstanbul’da devam ederken okulun tiyatro ekibine dahil oldu. Daha sonra Ankara Altındağ Gençlik Merkez’inde tiyatro ekibine katıldı.

İstanbul’da yaşadığı dönemlerde, bir gece ailecek akşam yemeğindeyken yapımcı Arzu Eğmir’le tesadüf sonucu tanışmasının arkasından “O Hayat Benim” isimli dizi projesinin yönetmeni olan Merve Girgin ile tanıştırdı.

Bunun ardından Bahar Şahin, ilk kez kamera karşısına geçerek “O Hayat Benim” isimli dizide rol almaya başladı. Televizyon ekranlarındaki ilk oyunculuk kariyerine Fox TV’de yayınlanan ve baş rollerini Keremcem ve Ezgi Asaroğlu’nun üstlendiği O Hayat Benim yapımında Müge karakterini canlandırmıştır.

Bu dizi projesinin sonrasında TRT ekranlarında izleyici karşısına geçen Lise Devriyesi isimli dizide kendini göstermiştir. Şahin son olarak Fox TV’de seyircisiyle buluşan; baş rollerini Erkan Petekkaya, Songül Öden ve Dolunay Soysert’in üslendiği Kayıtdışı isimli dizi projesinin oyuncu kadrosunda bulunarak İnci karakteriyle beğeni kazanmıştır.

Şu sıralar Kanal D ekranlarında Zalim İstanbul dizisinde rol alan güzel oyuncu ”Ceren” karakterine hayat veriyor.

ROL ALDIĞI DİZİLER VE FİLMLER:

Zalim İstanbul, İyi Oyun, Yol Arkadaşım 2, Servet, Oha Diyorum, Kayıt Dışı, Lise Devriyesi, O Hayat Benim

BAHAR ŞAHİN’İN KİŞİSEL BİLGİLERİ

Burç: İkizler

Boy: 1.65

Doğum Tarihi: 26 Mayıs 1997

Instagram

Diğer Celebrity & Influencerlara buradan ulaşabilirsiniz.