Murat Danacı Kimdir?

Murat Danacı, 25 Temmuz 1976 yılında Manisa’da dünyaya gelmiştir. Ünlü oyuncu eğitimini Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı’nda tamamlamıştır. Hesaplaşma dizisi ile ekranlarla buluşan Danacı daha sonra Kalp Ağrısı dizisinde rol almıştır.

Başarılı oyunculuğu ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır. Star Tv’de yayınlanan; başrolü Gaye Turgut Evin, Saim Karakele ve Şeyma Korkmaz ile paylaştığı Beni Affet dizisinin kadrosunda yer almakta ve Cüneyt karakterini canlandırmaktadır. Beni Affet dizisi ile kariyerini üst noktalara çıkarmıştır. Murat Danacı bir çok sinema, dizi ve tiyatro’da rol almıştır.

Oyunculuk alanındaki başarısının yanında, yakışıklı ve mütevazi olmasından dolayı da izleyiciler tarafından çok sevilmektedir. Kendisi için fan kulüplerinin kurulduğunu ve hayranlarıyla bu sayede bir araya geliyor.  Danacı Tiyatro Sanatçısı olan Özlem Baykara Danacıyla evlidir ve bu evliliğinden bir oğlu vardır.Ünlü çiftimiz geçtiğimiz seneler de muhteşem bir tören ile hayatlarını birleştirmişlerdir. Ünlü oyuncu Murat Danacı 186 boyunda, 77 kilo civarındadır.

2011 – Beni Affet

2010 – Kalp Ağrısı

instagram twitter

Diğer Celebrity & Influencerlara buradan ulaşabilirsiniz.