Ozan Kabak Kimdir?

Ozan Kabak, 25 Mart 2000 tarihinde Ankara’da doğdu. Kabak’ın babası cezaevi müdürü olduğu için Ankara’da görev yaptığı sırada doğan  Kabak aslen Mardin’e bağlı olan Derik ilçesindendir.

Stoper olarak görev yapan Ozan Kabak 1.86 boyundadır. Kabak 29 Nisan 2018 yılında oynanan ve şampiyonluk yolunda oldukça önemli olan Galatasaray – Beşiktaş karşılaşmasında yedek kulübesinde oturdu. Fatih Terim tarafından maç kadrosuna dahil edilen Ozan Kabak’ın mutluluğu da maç sonu yüzünden okundu.

Kabak, Galatasaray’da 43 numaralı formayı giyiyor. Ankara doğumlu genç yıldız, 1.86’lık fiziğiyle hava toplarında da kendisine avantaj sağlayabilen bir isim. Sol ayağını etkili şekilde kullanabilen Ozan, 1 Temmuz 2017 tarihinde profesyonel sözleşme imzaladı ve Galatasaray ile 30 Haziran 2020 tarihine kadar kontratı vardır. 2015 senesinden bu yana Galatasaray altyapısında yer bulan Ozan Kabak, sırasıyla 16 yaş altı, 17 yaş altı, 19 yaş altı ve 21 yaş altı takımlarında forma giydi.

Milli takımın alt yaş gruplarında toplam 39 kez resmi maça çıkan Ozan Kabak, bu mücadelelerde toplam 6 gol atmayı başardı. Kabak, 2017 17 Yaş altı Avrupa şampiyonasının finallerinin ardından UEFA’nın resmi sitesinde yer bulmuştu. Şampiyonada yarı final oynayan U17 Milli Takımımızın defans oyuncusu Ozan Muhammed Kabak, turnuvada en fazla dikkat çeken 10 oyuncu arasında gösterilmişti.

Kabak, idol olarak Bülent Korkmaz’ı alırken, hayal olarak da İngiltere ekiplerinden Manchester United forması giymek istediğini dile getiriyor.

OZAN KABAK’IN KİŞİSEL BİLGİLERİ

Burç: Koç

Boy: 1,86

Doğum Tarihi: 25 Mart 2000

Instagram

Diğer Celebrity & Influencerlara buradan ulaşabilirsiniz.