Berkay Tulumbacı Kimdir?

Berkay Tulumbacı, 8 Haziran 1991 tarihinde Kıbrıs’ta doğmuştur. Eskişehir Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünden mezun olmuştur. Berkay Tulumbacı birçok tiyatro ve sinema filmlerinde rol almasına rağmen Sakarya Fırat ve Kara Ekmek dizilerinde Berkant karakteri ile isminden çokça söz ettirmiştir.

Sessiz bir gece de dört arkadaşından başına gelen olayları konu aldığı Sessiz Gece isimli kısa filmde rol alarak ekran karşısında izleyicilerin büyük beğenilerini almıştır. Tulumbacı başarılı rolleri sayesinde büyük beğeni kazanarak herkesin hoşnut ilgisini kazanmıştır.

BerBirçok dizi filmde göstermiş olduğu rol kabiliyeti ile dizi ve film teklifleri alan deneyimli oyuncu tekliflerinde seçici davranmaktadır. Eskişehir Anadolu Üniversitesi Konservatuar bölümünde edindiği eğitim sayesinde rol kabiliyeti ile kendisinden söz ettiren oyuncu kamera karşısında ilk kez Sessiz Gece isimli kısa film ile geçmiştir. Ateş Böceği isimli dizi filmde de rol alan Berkay Tulumbacı bu dizide de yeteneklerini sergilemiştir.

Berkay Tulumbacı’nın Kişisel Bilgileri

Burç: İkizler
Doğum Tarihi: 8 Haziran 1991
Boy: 1.78
Okul/Meslek: Oyuncu, Tiyatrocu

instagram

Diğer Celebrity & Influencerlara buradan ulaşabilirsiniz.