Gülnur Güneş Kimdir?

Ankara’da dünyaya gelen Gülnur Güneş, İstanbul Bilgi Üniversitesi Avrupa Birliği ve Uluslararası İlişkiler okurken, modaya olan ilgisini profesyonel bir alana taşımaya karar verir. Aynı zamanda İstanbul Moda Akademisi’ne başlar. Her iki taraftaki eğitimini başarıyla tamamladıktan sonra, moda dünyasına kararlı bir giriş yapan Gülnur Güneş, Nişantaşı’nda ki şık butiğinde tasarımlarını moda severlerle buluşturuyor.

Gülnur Güneş’in tasarımlarında, ince elenen ve sık dokunan detaylar, kusursuz bir şekilde bütünü oluşturur. Bütün denildiğinde zihinde beliren kalıplardan öte, gerçek bir kimlik oluşturma fikri vardır; tasarımı anlatmaya gerek kalmadan, “O” kendini tanıtır. İyi giyinmenin bir sanat olduğunu düşünen, feminen ve romantik bir silüetin altını çizen, elegan bir kadın vardır karşımızda.

60’ların yuvarlak hatlı, ince belli, özgür ruhlu, bağımsız, kum saatini andıran kadın silüetinden ilham alan Gülnur Güneş’in koleksiyonu, 2012- 2013 yılında “güç” kavramı üzerinde yükseliyor. Gülnur Güneş, güç kavramını erkeklerle özdeşleştiren algıyı tam anlamıyla tersine çeviriyor. Feminen görüntüsünü sergilemekten çekinmeyen, zarafetin yanısıra güç kavramını da üstlenmiş kadınlardan esinleniyor.

Instagram

Diğer Celebrity & Influencerlara buradan ulaşabilirsiniz.