Ayça Erturan Kimdir?

Ayça Erturan, 1 Ağustos 1983 tarihinde İstanbul‘da dünyaya gelmiştir. Tiyatroya M.S.M. kursları ile başlamış, Marmara Üniversitesi Radyo Televizyon Bölümü’nde okurken aynı zamanda Pera Güzel Sanatlar’da oyunculuk eğitimi almıştır. Çeşitli televizyon dizilerinde, reklam filmlerinde ve tiyatro oyunlarında yer almıştır.

Ayça Erturan, 31 Ağustos 2014 tarihinde Levent Kırca‘nın TRT‘de yazar ve yönetmenlik yapan Nur Diner ile evliliğinden olma oğlu olan Oğulcan Kırca ile evlenmiştir.

2015 yılının Eylül ayında ATV ekranlarında yayınlanmaya başlayan “Evli ve Öfkeli” adlı dizide Birce Akalay, Yıldız Çağrı Atiksoy, Ebru Cündübeyoğlu, Ayça Erturan ve Sarp Akkaya, Serkan Altunorak başrolde oynadı. 2018 yılında başrollerini Özge Özpirinçci, Caner Cindoruk ve Bennu Yıldırımlar‘ın paylaştığı Kadın dizisinin ekibine dahil oldu.

İlk sinema deneyimini, Çok Film Hareketler Bunlar filmiyle yaşamıştır. 2015 yılında Faik Ergin, Oya Aydoğan, Selahattin Taşdöğen ve Eylük Öztürk gibi tanınmış oyuncuların rol aldığı Aşk Nerede adlı sinema filminde oynamıştır.

AYÇA ERTURAN’IN KİŞİSEL BİLGİLERİ

Burç: Başak

Boy: 1.70

Doğum Tarihi: 1 Ağustos 1983

Okul/Meslek: Marmara Üniversitesi Radyo Televizyon

İnstagram

Diğer Celebrity & Influencerlara buradan ulaşabilirsiniz.