Ruhi Çenet Kimdir?

Ruhi Çenet, 20 Ekim 1990 yılında Aydın’da dünyaya geldi. Öğrenim hayatını devam etmek için Hindistan’a gitti ve uzun süre Hindistan’da kaldı. Video bloglarında Hindistan’da okumasının onun için önemli olduğunu ve tüm parasıyla bu ülkeyi gezmeye çalıştığını söylüyor.

Videolarını ilk olarak Hindistan’da hazırlayıp, yayınlamaya başlasa da daha sonrasında İstanbul’a taşınıyor.

Ruhi Çenet Videoları” adlı kanalında yayınladığı videoları önemli çünkü onları değerli kılan özellikleri bilgi verici olmalarıdır. Çenet, YouTube kanalıyla yaptığı araştırmaları, öğrendiği bilgileri ilgi çekici bir üslupla sunuyor.

Video yapmaya 2011 yılında “Youtube Türkiye” daha henüz ilk evrelerindeyken başlamış ve o zamanlar Türkiye’de Youtube üzerinden para kazanmak bile mümkün değildi. İnsanları bilgilendirmeye, düşündürmeye ve eğlendirmeye odaklanarak son 3 yıldır videolarını büyük bir arzuyla takip eden bir kitle oluşturarak kanalını büyütmüştür.

Abonelerine bilgi verici, ufuk açıcı ve bazen de “korkutucu” videolar sunan Çenet’in şu anda 2 YouTube kanalı bulunuyor. “Ruhi Çenet Videoları” adlı ilk kanalının 3.7 milyondan fazla abonesi bulunuyor. Kanal bugüne kadar yaklaşık 200 milyon izlenme sayısına ulaşmış durumda.

Ruhi Çenet’in Kişisel Bilgileri

Burç: Terazi
Doğum Tarihi: 20 Ekim 1990
Boy: 1.80

instagram youtube

Diğer Celebrity & Influencerlara buradan ulaşabilirsiniz.